Producatori

ANPC

Newsletter

Virgin Forte Capsule 500 mg 80 cps Dr. Chen Patika Vizualizare la dimensiune maxima

Virgin Forte Capsule 500 mg 80 cps Dr. Chen Patika

Amestec de ceai care elimina grasimile, slabeste si detoxifica, a carui substanta de baza este ceaiul verde netratat. Ajuta in mod bland slabirea si pastrarea greutatii ideale.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

43,00 lei

Customers who bought this product also bought:

Descriere: La baza familiei de produse a ceaiului virgin a farmaciei Dr. Chen se afla un amestec de ceai special, care elimina grasimi, slabeste, detoxifica, a carui substanta de baza este un fel de ceai verde netratat. Cheia succesului lui este ca ajuta in mod bland slabirea, respectiv pastrarea greutatii ideale. Cu kilogramele in plus, nu numai ca organismul devine mai vrei, dar pot sa apara si mult mai multe boli,  numai din vina greutatii.

Pentru ca pierderea greutatii sa nu aiba consecinte dezavantajoase, este necesara o dezintoxicare treptata si profunda. Amestecul de plante medicinale a Ceaiului Virgin, preparat din substante de baza selectate, asigura progresivitatea, astfel slabirea nu epuizeaza rezervele energetice ale organismului. Avantajul utilizarii lui este ca nu are efecte secundare daunatoare nici pe termen lung.

Pe parcursul utilizarii lui se reduce pofta de mancare, amelioreaza metabolismul grasimilor, normalizeaza nivelul de colesterol. Pe langa acestea are un efect usor purgativ, antiinflamatoriu si reduce tensiunea. 

Compozitie: 

  • extract ceai virgin netratat
  • lotus frunze 
  • lotus seminte

 

Mod de adminstrare: 1-2 capsule pe zi.

Important: Produsul nu se adminstreaza persoanelor cu gastrita cronica, nefrita, copiilor, femeilor care alapteaza. Nu depasiti doza recomandata!

Produsul poate fi cumparat sub forma de ceai la filtru si capsula, care pot fi folosite si separat, in cazul consumarii lor impreuna, intarind efectul unul celuilalt, poate avea un rezultat mai bun.

Prezentare: 80 caspule.


 

  • Greutate 80 cps