Producatori

ANPC

Newsletter

Virgin Tea + C.L.A. Max 40 cps Dr. Chen Patika Vizualizare la dimensiune maxima

Virgin Tea + C.L.A. Max 40 cps Dr. Chen Patika

Scade cantitatea de grasime din corp, reduce pofta de mancare, inlatura oboseala, energizeaza metabolismul, contribuie la functionarea sanatoasa a inimii. Are un usor efect diuretic si laxativ.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

47,75 lei

Customers who bought this product also bought:

Descriere: La baza familiei de produse a ceaiului virgin a farmaciei Dr. Chen se afla un amestec de ceai special, care elimina grasimi, slabeste, detoxifica, a carui substanta de baza este un fel de ceai verde netratat. Cheia succesului lui este ca ajuta in mod bland slabirea, respectiv pastrarea greutatii ideale. Cu kilogramele in plus, nu numai ca organismul devine mai vrei, dar pot sa apara si mult mai multe boli,  numai din vina greutatii.

Pentru ca pierderea greutatii sa nu aiba consecinte dezavantajoase, este necesara o dezintoxicare treptata si profunda. Amestecul de plante medicinale a Ceaiului Virgin, preparat din substante de baza selectate, asigura progresivitatea, astfel slabirea nu epuizeaza rezervele energetice ale organismului. Avantajul utilizarii lui este ca nu are efecte secundare daunatoare nici pe termen lung.

Pe parcursul utilizarii lui se reduce pofta de mancare, amelioreaza metabolismul grasimilor, normalizeaza nivelul de colesterol. Pe langa acestea are un efect usor purgativ, antiinflamatoriu si reduce tensiunea. 

Tinand pasul cu dezvoltarea stiintifica continua am dezvoltat capsula de gelatina moale Ceaiul Virgin CLA MAX, care asigura un rezultat si mai eficace in scaderea greutatii. Efectele binefacatoare binecunoscute ale ceaiului virgin sunt combinate cu CLA si L-carnitin.

  • CLA este prescurtatrea rezumativa a acidelor linoleice, care sunt acizi grasi prezenti mai ales in alimente de origine animala. Conform observatiilor reduce nivelul glicemiei, trigliceridului si colesterolului. In plus, scade cantitatea de grasime din corp deoarece CLA diminueaza marimea si numarul acizilor grasi, contribuie la formarea proportiei optime a rezervei de grasime a organismului si a tesutului muscular slab.


  • L-carnitin este un derivat aminoacid produs si de organismul uman, a carui functie primara este de a elibera pe parcursul metabolismului grasimilor in organismul nostru energie, prin care reduce cantitatea de grasime a corpului. Dezvolta masa musculara. Protejeaza membrana celulara, intensifica conditia fizica a muschilor, este eficace in reducerea febrei musculare, contribuie la functionarea sanatoasa a inimii, iar la barbati are efect de intensificare de fertilitate.


Merita sa luam in considerare ca prin anemia sistemului imun, la existenta unei boli cronice, respectiv la varsta a a treia scade semnificativ nivelul L-carnitin al organismului.

Compozitie

  • CLA (conjugated linoleic acid - acid linoleic conjugat 650mg/cps)
  • Aloe vera gel powder (160mg/cps)
  • L-carnitine (130mg/cps)
  • Polifenoli din extract de ceai virgin (30mg/cps)
  • Calciu piruvat (30mg/cps)


Mod de administrare: 1 capsula pe zi, cu multa apa inainte de micul dejun sau dupa cina.

Prezentare: 40 capsule.  • Greutate 40 cps