Producatori

ANPC

Newsletter

Virgin Tea Biscuiti pentru Slabit 120g Dr. Chen Patika Vizualizare la dimensiune maxima

Virgin Tea Biscuiti pentru Slabit 120g Dr. Chen Patika

Conferă sentimentul de satietate si reduce senzatia de foame datorita continutului ridicat de fibre. Se imbunatateste peristaltismul intestinal şi se detoxifica organismului.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii


 

Acest produs se aduce doar la cerere! Livrarea dureaza intre 5 si 12 zile!

Descriere: 

La baza familiei de produse a ceaiului virgin a farmaciei Dr. Chen se afla un amestec de ceai special, care elimina grasimi, slabeste, detoxifica, a carui substanta de baza este un fel de ceai verde netratat. Cheia succesului lui este ca ajuta in mod bland slabirea, respectiv pastrarea greutatii ideale. Cu kilogramele in plus, nu numai ca organismul devine mai vrei, dar pot sa apara si mult mai multe boli,  numai din vina greutatii.

Pentru ca pierderea greutatii sa nu aiba consecinte dezavantajoase, este necesara o dezintoxicare treptata si profunda. Amestecul de plante medicinale a Ceaiului Virgin, preparat din substante de baza selectate, asigura progresivitatea, astfel slabirea nu epuizeaza rezervele energetice ale organismului. Avantajul utilizarii lui este ca nu are efecte secundare daunatoare nici pe termen lung.

Pe parcursul utilizarii lui se reduce pofta de mancare, amelioreaza metabolismul grasimilor, normalizeaza nivelul de colesterol. Pe langa acestea are un efect usor purgativ, antiinflamatoriu si reduce tensiunea. 

Ceaiul virgin şi diferitele legume care se afla in compozitia biscuitilor conţin materiale de fibre in cantitate de 30-40%, complet digerabile de către organismul uman. Continutul de fibre ofera sentimentul de saturatie si reduce pofta de mancare excesiva. Cu o detoxifiere regulata, stare de sănătate a pielii şi a corpului pot fi menţinute.

Compozitie:

  • Făină de grâu
  • Virgin ceai 
  • Fibre vegetale
  • Ulei de palmier
  • Extract de ceai dulce

Prezentare: 120 grame
  • Greutate 120 gr