Producatori

ANPC

Newsletter

Ceai Antiadipos Wu Long 30 dz Dr. Chen Patika Vizualizare la dimensiune maxima

Ceai Antiadipos Wu Long 30 dz Dr. Chen Patika

Popular în toată China de sute de ani, ajută la controlul greutăţii corporale şi sprijina eficienţa dietei de slăbire, elimina semnele imbatranirii, imbunatateste metabolismul grasimilor si reduce nivelul colesterolului.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

15,15 lei

Customers who bought this product also bought:

Descriere: Efectul de slabire din amestec care elimina grasimea este preparat pe baza unei retete chinezesti vechi de secole este extrem de util datorita caracterului extraordinar de curatare al sangelui. Datorita acestui lucru ceaiul are efect de slabire, imbunatateste metabolismul grasimilor si reduce nivelul colesterolului. In Orientul extrem acest este preparat si datorita efectului lor de prevenire a bolilor. Substantele active imbunatatesc starea generala, reduc tensiunea si inflamatia, au un efect purgativ, respectiv este extraordinar contra constipatiei. Prin consumarea regulata poate fi redus riscul formarii bolilor din sistemul cardio-vascular.

Wu Long este unul dintre ceaiurile de slabire din cele mai vechi timpuri. Caracterul sau de impiedicare a imbatranirii celulelor a fost dovedit si cu analize internationale.

Wu Long sau oolong este un ceai cu proprietati antioxidante, anti-imbatranire, de slabire multumita continutului de poliphenol. Poliphenolii reprezinta un antioxidant natural care se gaseste in acest tip de ceai. Semnele imbatranirii cum ar fi ridurile sau petele maronii, pielea aspra sau pierderea memoriei s-au diminuat semnificativ in urma unei cure cu ceai wu long.

Compozitie:

  • ceai verde
  • frunze de lotus
  • Frunze de banan
 
Mod de administrare: 1 pliculet se infuzeaza intr-o cana cu apa fierbinte timp de 10 minute. Se recomanda 2 cani pe zi inainte de masa.
 
Prezentare: 30 doze.  • Greutate 30 dz