Producatori

ANPC

Newsletter

Pu Erh Tea cu Efect de Slabire 80 cps Dr. Chen Patika Vizualizare la dimensiune maxima

Pu Erh Tea cu Efect de Slabire 80 cps Dr. Chen Patika

Ajută să pierdem în greutate treptat şi constant, pentru a nu epuiza organismul, iar utilizarea sa nu are efecte secundare. Reduce pofta de mancare, imbunatateste metabolismul grăsimilor şi ajută la controlul nivelului de colesterol.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

34,80 lei

Customers who bought this product also bought:

Descriere: Denumit si ceaiul imparatilor chinezi ( pentru ca doar cei privilegiati si alesi il puteau bea) ceaiul rosu reprezinta cel mai bun mijloc de slabire durabila si sanatoasa! Copacul ceaiului pu erh ( cu alt nume ceai rosu) infloreste in lume numai in Yunnan, in provincia "primaverii vesnice". In Orientul Extrem s-a recunoscut de mult ca acesta este cel mai eficace ceai destinat scaderii in greutate.

Capula reuneste reteta probata a ceaiului virgin Jiangzhi Tongshu San si avantajele ceaiului rosu Pu Erh. Prin intensificarea digestiei si cresterea metabolismului reprezinta mijlocul exceptional pentru o slabire sanatoasa. Acest produs, bogat în oligoelemente şi fibre, este realizat din plante medicinale selectate de calitate, fără adaos de substanţe chimice. Ingredientelor au, de asemenea, un efect antioxidant.

Reteta JIANGZHI TONGSHU PUERH-SAN CAPSULE se bazează pe traditiile vechi chinezesti de mii de ani şi pe cercetarile moderne ajută la îmbunătăţirea frumusetii interne şi externe. Are un laxativ usor si are un efect pozitiv asupra inflamatiilor si tensiunii arteriale.

Mod de administrare: 1-2 capsule de trei ori pe zi. 

Durata recomandată a unui tratament de reducere a greutatii este de 30 de zile şi se recomandă o scurtă pauză înainte de următoarea etapa de administrare. Eficienţa capsulei poate fi crescuta de consumul de proteine şi mai puţin de consumul de grăsimi şi zahăr.

Atenţie:
Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi un stil de viaţă sănătos!
Se pastreaza in loc uscat şi nu se lasa la îndemâna copiilor!

Prezentare: 80 cps x 500 mg

  • Greutate 80 cps