Producatori

ANPC

Newsletter

Ulei Seminte de Molid 60 cps Dr. Chen Patika Vizualizare la dimensiune maxima

Ulei Seminte de Molid 60 cps Dr. Chen Patika

Acidul de pinolena joaca un mare rol in prevenirea ingrasarii, reduce pofta de mancare, ajuta la descompunerea grasimilor acumulate in organism si la transformarea lor in energie utilizabila. Infrumuseteaza pielea.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

23,40 lei

Customers who bought this product also bought:

Descriere: Bradul ,care simbolizeaza permanenta, vitalitatea si energia inepuizabila este raspandit de mii de ani in toata lumea. Deja grecii antici si romanii au utilizat mai multe dintre speciile lui. In evul mediu oamenii au folosit in special mugurii, conurile si coaja copacului sub forma de sirop, ulei sau ceai pentru calmarea durerilor reumatice si a afectiunilor organului respirator. Compozitia uleiului de samanta de brad a fost examinat stiintific numai in ultimii zece ani. 

Samanta de brad este bogata in vitaminele A, E, B1, B2, in nicotinamida, respectiv in acizi grasi cu structura particulara, si multiplu saturate (acis gamma-linolena, acid pinolena). Acidul de pinolena este supliment excelent al dietelor. Joaca un mare rol mai ales in prevenirea ingrasarii, respectiv in prevenirea bolilor cardio-vasculare. Reduce tensiunea mare, regleaza nivelul de coletserina, incetineste procesele de scleroza arteriala. Infrumuseteaza pielea. 

Expertii terapiei in Extremul Orient privind efectul de crestere al potentei este sustinut si de cele mai noi rezultate de cercetare.

Mod de administrare: 1 capsula de doua ori pe zi inainte de masa.

Prezentare: 60 cps

  • Greutate 60 cps