Producatori

ANPC

Newsletter

Fibrobar - R cu Ceai Verde Baton pentru Slabit Redis Vizualizare la dimensiune maxima

Fibrobar - R cu Ceai Verde Baton pentru Slabit Redis

Fibrobar-R cu ceai verde este un baton nutritiv cu fibre, cereale, L-Carnitina, seminte de in si ceai verde, indicat in dietele pentru slabit. Scade pofta de mancare, stimuleaza arderea grasimilor.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

Descriere:

Fibrobar-R cu ceai verde este un baton nutritiv cu fibre, cereale, L-Carnitina, seminte de in si ceai verde, indicat in dietele pentru slabit. Se recomanda ca aliment energetic sanatos, prin continutul de nutrienti de calitate si in proportii optime pentru necesitatile organismului uman, care dau energie si au un rol benefic pentru organism. L-carnitina si acizii grasi Omega 3 contribuie la stimularea arderii grasimilor si la reglarea nivelului colesterolului seric, iar vitamina C este un bun antioxidant. Fulgii de gru germinat sunt biostimulatori si, impreuna cu fulgii de porumb crocanti si cu alunele, dau un gust excelent batonului. Este bogat in proteine si in fibre vegetale, fiind recomandat si pentru folosirea in timpul dietelor pentru slabit. Nu contine ingrediente de origine animala, deci poate fi consumat si de catre cei vegetarieni sau de persoanele care tin post.

Administrare:

Se pot consuma 1-3 batoane pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa.

Ingrediente:

Izolat proteic din soia, sirop de maltitol, ulei de palmier, fulgi de gru germinat, fructoza, fulgi de porumb, sirop de malt, cacao, seminte de in, ceai verde (2,50% - 1250 mg/baton), caroba (praf de roscove), alune prajite, L-Carnitina tartrat (0,80% - 400 mg/baton), aroma alimentara de ciocolata carbonat de calciu, vitamina C (25 mg/baton 31% DZR), oxid de magneziu, oxid de zinc, iodura de potasiu.

Recomandari:

Se pot consuma 1-3 batoane Fibrobar-R cu ceai verde pe zi. Dupa administrare, se recomanda consumarea unui pahar cu apa. Respecta legea 123/2008 privind alimentatia sanatoasa.

Informatii nutritionale:

**/baton 50 g
*Calorii194 Kcal (812 KJ)
Carbohidrati15,88 g
Ceai verde1250 mg
Fibre vegetale2,73 g
Grasimi8,60 g
L-Carnitina tartrat400 mg
Maltitol7,03 g
Minerale2,90 g
Proteine12,84 g
Vitamina C25 mg
  • Greutate 50 gr