Producatori

ANPC

Newsletter

Chrom Silhouette 30 cps Medica Vizualizare la dimensiune maxima

Chrom Silhouette 30 cps Medica

Diminueaza apetitul pentru dulciuri si confera senzatia de satietate. Mareste peristaltismul favorizand normalizarea trazitului intestinal. De ajutor in cadrul programelor de slabire si dezintoxicare.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

23,60 lei

Descriere:

  • Cromul este important pentru metabolismul lipidelor şi carbohidratilor. Stimulează procesele de transformare ale glucozei şi oxidarea grăsimilor. De asemenea scade nivelul colesterolului sangvin şi al trigliceridelor, crescând nivelul HDL – colesterolului (lipoproteine cu densitate mare) ce are ca rezultat scăderea depunerilor de colesterol pe pereţii arteriali (scade riscul bolilor cardiovasculare). 
  • Taratele de grâu au rolul de a lega acizii biliari scăzând astfel absorbţia grăsimilor (colesterolului) de la nivel intestinal, acţiune benefică atât în curele de slăbire, cât şi în hipercolesterolemii. Măreşte tranzitul intestinal fiind de ajutor în constipaţie şi participând la detoxifierea organismului. Administrate înainte de masă, asemenea fibrulinei, îşi măresc volumul în contact cu sucul gastric din stomac, inducând astfel senzaţia de saţietate. 
  • Oţetul de mere cu miere şi polen acţionează ca detoxifiant, iar prezenţa vitaminelor şi a flavonoidelor activează lanţurile metabolice, îmbunătăţeşte tonusul SNC, reglează tranzitul intestinal; este considerat un foarte bun antioxidant cât si antiageing (întârzie procesele de îmbătrânire).


Compozitie:

concentrat de oţet de mere cu miere şi polen atomizat 0,080g/cps;picolinat de crom 0,010g/cps (1,25mg crom ionic); tărâţe de grâu pulbere 0,100g/cps; fibrulină pulbere 0,080g/cps.

Administrare:

2cps de 3 ori / zi, înainte de mese cu 30 minute, cu un pahar de apă Pi sau apă plată, pe o perioadă de o lună.

Prezentare:

Blister 30 capsule

Producator:

Laboratoarele Medica

  • Greutate 30 cps