Producatori

ANPC

Newsletter

Hofisil 60 cpr Hofigal Vizualizare la dimensiune maxima

Hofisil 60 cpr Hofigal

Util in combaterea obezităţii prin aportul complex de nutrienţi şi substanţe bioactive cu efecte benefice pentru eliminarea excesului de grăsimi din organism în asociere cu un regim hipocaloric adecvat.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

8,50 lei

Compoziție:

Un comprimat conţine 100,00 mg pulbere de aloe (Aloe barbadensis), 10,00 mg biomasă spirulină (Spirulina platensis), 100,00 mg extract de aloe, 0,10 mg ulei volatil de cimbru (Thymi vulgaris aetheroleum) şi excipienţi (lactoză, amidon de porumb, talc, polivinilpirolidonă K30, aerosil) până la 350 mg.

Acţiune:

Stimulează funcţiile de epurare ale organismului crescând activitatea de eliminare a toxinelor; efect depurativ excelent datorită acţiunii laxative, diuretice, coleretic-colagoge.

Recomandări:

Produs care asigură suplimentarea dietei în combaterea obezităţii prin aportul complex de nutrienţi şi substanţe bioactive (derivaţi de antrachinone, mucilagii, flavone, componente din uleiul volatil) cu efecte benefice pentru eliminarea excesului de grăsimi din organism în asociere cu un regim hipocaloric adecvat.

Mod de administrare:

Persoane cu greutate peste 70 de kg: 2 comprimate de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara la culcare, timp de 45 de zile sau la recomandarea medicului.
Persoane cu greutate sub 70 de kg: 2 comprimate pe zi, seara la culcare, timp de 45 de zile sau la recomandarea medicului.
Administrarea se reia după o pauză de 5 zile şi se continuă până la atingerea greutăţii normale.
În timpul curei se va urma un regim dietetic adecvat şi se va intensifica activitatea fizică ( numai la recomandarea medicului).

Forma de prezentare:

1 flacon x 60 comprimate.

Produsul conţine lactoză!

  • Greutate 60 cpr