Producatori

ANPC

Newsletter

Fibre 30cps Cosmo Pharm Vizualizare la dimensiune maxima

Fibre 30cps Cosmo Pharm

Numite “ maturica digestiva “,detoxifica, regleaza tranzitul intestinal, imbunatateste activitatea colonului, sunt indicate in cure de slabire: elimina excesul de apa, glucide si grasimi.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

Descriere:

Fibrele alimentare se regasesc in fructe, legume si cereale si sunt o componenta esentiala a digestiei, favorizand un tranzit intestinal eficient. Acestea absorb apa, isi maresc volumul si permit o trecere mai usoara a bolului alimentar prin intestin. Ele antreneaza si bacterii nocive si eventuale reziduuri, fiind un detoxifiant eficient. In plus, sunt indicate in cure de slabire, eliminand excesul de apa, glucide si grasimi. Fata de alte laxative, are avantajul ca nu provoaca balonari sau crampe deoarece nu au efect iritant asupra intestinului.

Compoziție:

Fiecare tableta contine:

Fibre (concentrat fibre de ovaz): 750 mg., intr-o baza continind fibre de griu, orez, orz, porumb.


Efecte:

Produsul contine toate cele 4 tipuri de fibre: celuloza, hemiceluloza, pectina si lignina. Fibrele alimentare sunt absolut necesare unui tranzit intestinal normal. Fibrele de ovaz, partial solubile in apa, isi maresc volumul si formeaza geluri. Au un efect laxativ si detoxifiant, prin evacuarea reziduurilor. Micsoreaza nivelul colesterolului in sange si diminueaza absorbtia glucidelor, optimizand astfel nivelul glicemiei la diabetici. Aduna si elimina o mare parte din bacteriile daunatoare; echilibreaza flora intestinala; avantajeaza dezvoltarea probioticelor; cresc senzatia de satietate si scad pericolul supraalimentarii; nu produc balonari sau crampe.

 

Recomandări:

  1. Constipatie sau diaree.
  2. Cure de detoxifiere.
  3. Cure de slabire.
  4. Halena fetida.
  5. Hemoroizi.
  6. Sindromul colonului iritabil, balonari, indigestii, intolerante alimentare.
  7. Hipercolesterolemie, hiperglicemie.

 

Administrare:

2 – 4 tablete pe zi. Consumati zilnic 1 – 2 litri de apa.

  • Greutate 30 cps