Producatori

ANPC

Newsletter

Diva Slim 50cps FarmaClass Vizualizare la dimensiune maxima

Diva Slim 50cps FarmaClass

Util pentru controlul şi scăderea în greutate, reducerea apetitului, a stratului de grasime de pe abdomen si coapse, are efect antioxidant, scade colesterolul.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

Customers who bought this product also bought:

Descriere:

Diva Slim este formula special concepută pentru obţinerea unei siluete ideale. Conţine substanţe vegetale şi minerale cu mecanism complex de acţiune determinând reducerea greutăţii corporale, cu menţinerea stării de sănătate a organismului.

  • CLA (acid linoleic conjugat) facilitează eliminarea grăsimilor din organism, împiedicând totodată reacumularea acestora, fără să afecteze masa musculară. 
  • Lycopersicum esculentum (tomate) conţin licopen într-o formă cu biodisponibilitate ridicată, care reduce nivelul grăsimilor din organism (reglează lipidemia). Pe lângă acest efect tomatele sunt considerate un foarte important agent antioxidant; aduc un aport semnificativ de elemete nutritive deficitare în dietele de slăbit : potasiu, fosfor, magneziu, fier, fitosteroli, acid folic, etc. 
  • Ceaiul verde facilitează eliminarea la nivel renal a apei, având efect diuretic. Are de asemenea efect pronunţat antiadipos cât şi un rol important în eliminarea grăsimilor. Aportul suplimentar de magneziu si zinc face ca funcţionarea organismului să nu fie afectată în cazul dietei de slăbit.
  • Magneziu si Zinc - aportul suplimentar de magneziu si zinc face ca functionarea organismului sa nu fie afectata in cazul dietei de slabit.


Efecte:

- favorizeaza eliminarea grasimilor din organism si impiedica reacumularea lor
- are un puternic caracter antiadipos
- scade nivelul de colesterol
- creste calitatea vietii

Mod de administrare:
1 capsulă pe zi, cu 30-60 de minute înainte de micul dejun sau in functie de recomandarile medicului dvs.

Diva Slim reduce greutatea corporală fără să afecteze funcţionarea normală a organismului. Se recomandă să se urmeze o dietă cu un conţinut caloric scăzut, evitarea carbohidraţilor. Este indicat consumul de alimente cu conţinut ridicat in fibre. De asemenea este necesar un aport crescut de lichide (minim 2 litri zilnic).

  • Greutate 50 cps