Producatori

ANPC

Newsletter

Hyper Slabire 60cps Hypericum Vizualizare la dimensiune maxima

Hyper Slabire 60cps Hypericum

Adjuvant în cura de slăbire, reduce greutatea corporala, ajută la depurarea şi fortifierea organismului, este laxativ, diuretic, depurativ, dezinfectant.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

19,00 lei


Descriere:

Adjuvant în managementul greutății corporale. Susține capacitatea naturală a organismului de a slăbi și stimulează procesele de detoxifiere. Ajută la buna funcționare a sistemului digestiv și la protejarea și regenerarea ficatului. Stimulează reglarea naturală a tranzitului intestinal. 

 

Proprietati:

Acțiune depurativă, diuretică, astringentă, hipoglicemiantă, antiinflamatoare, antispastică, laxativă, sudorifică și coleretic-colagogă.

 

Compozitie:

Extract integral, 100% natural, din următoarele plante: rădăcină de Păpădie-(Taraxacum officinale), flori de Soc-(Sambucus nigra), Volbură-(Convolvulus arvensis), Cicoare-(Cichorium intybus), frunze de Frasin-(Fraxinus excelsior), Coada-șoricelului-(Achillea millefolium), coajă de Crușin-(Frangula alnus), frunze de Salvie-(Salvia officinalis), frunze de Urzică-(Urtica dioica), Traista-ciobanului-(Capsella bursa pastoris), Sunătoare-(Hypericum perforatum), fructe de Fenicul-(Foeniculum vulgare), maltodextrină,gelatina (capsule)

 

Mod de administrare:

Pentru adulți, doza recomandată este de 3-6 capsule pe zi, câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi, după mesele principale.

Cura recomandată este de 30 zile cu o pauză de 7 zile după care aceasta se poate relua.

Este recomandată asocierea acestui produs cu o alimentație sănătoasă, săracă în lipide și glucide și bogată în fibre vegetale. De asemena, este indicată activitatea fizică regulată.

 

Prezentare:

60 capsule

  • Greutate 60 cps