Producatori

ANPC

Newsletter

Varza Extract 60cps Hypericum Vizualizare la dimensiune maxima

Varza Extract 60cps Hypericum

Supliment alimentar pentru managementul greutatii corporale, recomandat in obezitate si in curele de slabire, este vitaminizant, mineralizant, cicatrizant, hipogliceniant, antioxidant, antifebril.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

19,00 lei


Compozitie:

Extract de varza alba (Brassica oleracea var. Capitata f. alba), extract de varza rosie (Brassica oleracea var. Capitata f. Rubra).

Compozitie chimica: are un continut mare de vitamine (C, A, grupa B, E, PP) si minerale (magneziu, fier, calciu, fosfor).


Actiuni farmaceutice:

Sustine scaderea in greutate, este vitaminizant, mineralizant, cicatrizant, hipoglicemiant, antioxidant, antifebril, antialergenic, intareste sistemul imunitar, scade febra (datorita continutului ridicat de vitamina C).


Indicatii terapeutice:

Se recomanda in curele de slabire (datorita continutului mare de fibre si numarului mic de calorii), ajuta la eliminarea toxinelor din organism (are si efect depurativ si anticancerigen), datorita efectului cicatrizant este indicat in ulcer gastric iar datorita continutului redus de glucide este recomandat si persoanelor cu glicemie marita.


Mod de utilizare:

Pentru adulti se administreaza cate 2 capsule de trei ori pe zi inainte de masa, in cure de 30 de zile urmate de pauze de 10 zile.


Prezentare:

Flacon cu 60 de capsule.

  • Greutate 60 cps