Producatori

ANPC

Newsletter

Fitomagra Drena Plus 20dz Aboca Vizualizare la dimensiune maxima

Fitomagra Drena Plus 20dz Aboca

Are proprietati depurative si diuretice, poate fi folosit complementar in regimurile de slabire. Scade nivelul colesterolului si al glicemiei si reface echilibrul hidroelectrolitic.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

27,00 lei

Indicatii:

Pentru proprietatile sale depurative si diuretice, poate fi folosit complementar in regimurile de slabire. Are in compozitie plante precum Orthosiphon, Splinuta, Menta, Papadie, Urzica cu actiune diuretica si depurativa; Lemn-Dulce, Turmericul si Coada-Calului, care scad nivelul colesterolului si al glicemiei si refac echilibrul hidroelectrolitic. Aroma placuta si gustul care nu necesita adaos de zahar sunt date de Fenicul, frunzele de Menta si radacina de Lemn-Dulce.

Compozitie:

Frunze de Ortosiphon, radacina de Lemn-Dulce, varf de Splinuta, frunze de Menta dulce, Papadie, Fenicul, radacina de Turmericul, flori de Coada-Calului, frunze de Urzica

Mod de administrare:

Un pliculet este suficient pentru prepararea unei cesti de ceai (150 ml). Varsati apa fierbinte intr-o ceasca ce contine un pliculet de ceai si mentineti infuzia timp de 5-7 minute. Acoperiti ceasca, pentru a nu se evapora uleiurile volatile.

Prezentare:

Cutie 20 plicuri

  • Greutate 20 dz