Producatori

ANPC

Newsletter

Elixir din Fructe de Soc pentru Slabit 200 ml Dacia Plant Vizualizare la dimensiune maxima

Elixir din Fructe de Soc pentru Slabit 200 ml Dacia Plant

Recomandat in constipatie, edeme, guta, afectiuni cutanate, intoxicatii cronice, in curele de slabire si de detoxifiere realizate in caz de supraponderalitate si obezitate, reumatism, alergii.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

7 alte produse din aceeasi categorie:

Customers who bought this product also bought:

Descriere:

Socul face parte din familia Caprifoliaceae, fiind un arbust indigen, cu frunze ascuţite şi flori mici de culoare albă, ce poate atinge înălţimi de până la 10m.
Socul era utilizat în Egiptul Antic pentru tratare arsurilor, amerindienii folosind planta în cazul infecţiilor respiratorii, tusei şi bolilor de piele. Fructele sale, destul de puţin cunoscute, sunt unul din cele mai puternice detoxifiante folosite în fitoterapie.
Procesul de acumulare a toxinelor în organism apare în urma consumului de alimente tratate cu aditivi și medicamente, viciilor legate de fumat şi exces de alcool, poluării atmosferice, problemelor de sănătate (datorate constipaţiei şi edemelor), sedentarismului și obezităţii.
Detoxifierea reduce incidenţa de apariţie a stărilor de oboseală cronică, constipaţie, balonare, indigestie, durerilor de cap, bolilor de piele, senzaţiei de greutate a membrelor şi constă în reducerea retenţiei hidrice şi eliminarea toxinelor şi produşilor reziduali din organism.
ELIXIR FRUCTE SOC reprezintă unul dintre cele mai eficiente produse cu acţiune detoxifiantă, conceput în vederea corectării consecinţelor unui stil de viaţă nesănătos.

 

Indicatii:

se utilizează ca adjuvant în: constipaţie, edeme, gută, afecţiuni cutanate (acnee, psoriazis, dermatite, eczeme), intoxicaţii cronice, în curele de slăbire şi de detoxifiere realizate în caz de supraponderalitate şi obezitate, reumatism, alergii.

 

Contraindicatii:

Astenie (slăbiciune fizică), diaree, colită de fermentaţie, tratamente care nu permit consumul de alcool, copii sub 10 ani, alergie la soc. Datorită conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea în: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, 
 

Actiuni:

laxativ, diuretic, depurativ, antiseptic intestinal, antiviral.
 
Compozitie:
 
Plante: soc (Sambucus nigra)- fructus (60%).
Excipienţi: apă, alcool etilic 30% vol.

COMPOZIŢIE CHIMICĂ:

flavonoide (quercetină, kaempferol, luteolină), antocianozide, acizi triterpenici, acizi organici (citric, malic), vitamine (A, B2, C), acid folic, zaharuri simple, etc.
 
Mod de adminstrare:
 
INTERN:
Adulţi şi tineri peste 15 ani:
câte o linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol.

Copii între 10 şi 14 ani: câte ½ linguriţă de tinctură diluată în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol.
În caz de constipaţie se recomandă câte 2 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar) de 2 ori pe zi, dimineaţa şi seara, înainte de culcare.
În caz de obezitate şi supraponderalitate se recomandă câte 3 linguriţe de tinctură diluate în 100ml de apă (jumătate de pahar) administrate cu 10min. înaintea meselor principale.
 
  • Greutate 200 ml