Producatori

ANPC

Newsletter

Gel Anticelulitic Hot 500 ml Kosmo Line Vizualizare la dimensiune maxima

Gel Anticelulitic Hot 500 ml Kosmo Line

Gel cu ardei iute, avand puternic efect termic de incalzire. Se produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii, ajutand la eliminarea toxinelor, micsorarea stratului adipos, a apei retinute în organism, a celulitei.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

27,50 lei

Customers who bought this product also bought:

Descriere:

Este un gel anticelulitic cu ardei iute, avand puternic efect termic de incalzire. Se utilizeaza pentru combaterea celulitei si pentru tratamente de detoxifiere, drenaj, remodelare corporala. Actioneaza eficient pentru topirea depozitelor de grasime.

Mod de utilizare:

Se aplica o cantitate generoasa pe zona afectata de celulita, printr-un masaj energic, pâna cand gelul este complet absorbit.

Se poate continua cu tratamente de crestere a eficientei (înfasurare în film osmotic, tratament cu ultrasunete sau sauna). Senzatia de arsura poate sa apara in timpul masajului sau dupa aplicarea foliei.
Se produce o transpiratie abundenta la nivelul pielii, ajutand la eliminarea toxinelor, micsorarea stratului adipos, a apei retinute în organism, a celulitei.

Pentru rezultate mai rapide si vizibile se recomanda ca inaintea aplicarii gelului sa se efectuaze exfolierea zonei utilizand Peelingul Microdermabraziv Kosmo Oil.

Atentionari:

Nu se aplica pe zonele cu leziuni. Se va evita contacul cu mucoasele. Nu se utilizeaza in timpul sarcinii si alaptarii, in cazul persoanelor care au varice, vase de singe sparte, fragilitate capilara, hipertensiune, probleme cardiace sau boli dermatologice.

Prezentare:

500 ml 

  • Greutate 500 ml