Producatori

ANPC

Newsletter

Apidermin Sampon Regenerant 250 ml Complexul apicol Vizualizare la dimensiune maxima

Apidermin Sampon Regenerant 250 ml Complexul apicol

Stimuleaza regenerarea şi intarirea firului de par prin tripla actiune a complexului de laptisor de matca, extractul de galbenele si de urzici.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii


Descriere:

Samponul Apidermin stimuleaza regenerarea şi intarirea firului de par prin tripla actiune a complexului de laptisor de matca, extractul de galbenele si de urzici.  Laptisorul de matca, substanta activa, este singura substanta naturala ce stimuleaza regenerarea celulelor, fiind un puternic tonifiant la nivelul firului de par, cu un efect de stralucire maxima.

Laptisorul de matca, hrana regala, complex de vitamin B, C, D şi E , este o substantă naturală cu numeroase principii nutritive, fiind un concentrat biologic bogat în substante proteice: lipide, glucide si vitamine, activand circulatia sângelui. Datorita actiunii de regenerare asupra celulelor, laptişorul de matca este una dintre cele mai puternice substante naturale cu efect antirid.


Ingrediente:

Aqua, Sodium Lauryl Sulfate, Disodiu Noxynol-10 Sulfo Succinate, Sodium Chloride Herbs Extract, Propylen Glycol, Royal Jelly, Parfum, EDTA


Mod de utilizare:

Se aplica pe parul umed masand  usor timp de 1-2 minute apoi se clateşte cu apa. Pentru rezultate vizibile se recomanda folosirea lotiunii Dermapin.

 

Prezentare: 250 ml


Producator: Complexul apicol

  • Greutate 450gr