Producatori

ANPC

Newsletter

Unt de Shea Antirid 100 ml Kosmo Line Vizualizare la dimensiune maxima

Unt de Shea Antirid 100 ml Kosmo Line

Produs 100% natural care trateaza ridurile si alte semne de imbatranire, pilea crapata sau afectata de frig, alergiile. Previne aparitia ridurilor si alte semne de imbatranire.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

Descriere:

Arborele de shea este denumit si “arborele sacru” sau “arborele vietii”, datorita recunoasterii sale ca unica sursa universala pentru produse destinate hranirii si protejarii pielii. Provenit din fructele arborelui african de shea, untul de shea protejeaza si hraneste pielea uscata sau deshidratata. Recunoscut pentru puterile sale magice de regenerare, untul de shea asigura regenerarea la nivel celular si repara filmul hidrolipidic al pielii. Pielea devine moale, supla si relaxata.

Untul de shea antirid este un tratament cosmetic natural cu unt de shea extras din nucile arborelui Karite supranumit si copacul tineretii.

Este un produs 100% natural care trateaza ridurile si alte semne de imbatranire, pilea crapata sau afectata de frig, alergiile. In plus untul de shea ofera un factor de protectie UV spf 6. Din cauza naturii sale linistitoare, a efectelor antiinflamatorii si de intinerire este un ingredient perfect pentru ingrijirea oricarui tip de ten.

Untul de shea este in mod natural bogat in vitamine A, E si F, precum si o serie de alte vitamine si minerale. Vitaminele A si E calmeaza, hidrateaza si echilibreaza epiderma.

Contine colagen si omega 3-6-9 extrase din samburi de struguri care previn aparitia ridurilor si alte semne de imbatranire.

Contine vitamina F, acizi grasi esentiali, si ajuta la protejarea si revitalizarea pielii deteriorate.

Untul de shea este un hidratant intens pentru pielea uscata si un revitalizant pentru pielea obosita.

Asigura pielii 24 de ore de confort, de protectie si hidratare.


Prezentare:

Flacon 100 ml

  • Greutate 100 ml