Producatori

ANPC

Newsletter

Volubust pentru Sani 55 ml Kosmo Line Vizualizare la dimensiune maxima

Volubust pentru Sani 55 ml Kosmo Line

Ajuta la accelerarea formarii adipocitelor din tesutul adipos al bustului si cresterea in volum a vacuolelor cu lipide stocate, avand ca rezultat marirea in volum a sanilor.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

33,00 lei

20 alte produse din aceeasi categorie:

Descriere:

VOLUBUST este o metoda naturala, sigura si eficienta de imbunatatire a bustului - simbolului frumusetii si feminitatii.
Substanta activa extrasa din nucsoara solubilizata in ulei de macadamia si migdale dulci ajuta la accelerarea formarii adipocitelor din tesutul adipos al bustului si cresterea in volum a vacuolelor cu lipide stocate, avand ca rezultat marirea in volum a sanilor.

Pentru a demonstra reala eficacitate a maririi in volum a bustului, s-au efectuat studii experimentale pe bustul a 30 de voluntari, cu varste cuprinse intre 18 si 35 ani, 2 aplicari/zi, timp de 28 de zile.

Rezultate:

- In vivo: 18% extindere maxima
- In vitro : cresterea cu 22% a depozitelor de lipide
- 80% din voluntari au fost satisfacuti de efect

Este un ulei cosmetic natural care s-a dovedit ca mareste densitatea tesulului adipos, conducand la un efect vizibil de voluminizare.

Mod de utilizare:

Se aplica de doua ori pe zi, pe pielea curata a bustului, prin miscari circulare blande, din exterior catre interior, pana cand uleiul este complet absorbit. Poate fi folosit si in timpul expunerii la soare deoarece uleiul de morcov din compozitie asigura protectie naturala UV.

Prezentare:

Flacon 55 ml 

  • Greutate 55 ml