Producatori

ANPC

Newsletter

Clarinol 30 cps + Spirulina 30 cpr Walmark Vizualizare la dimensiune maxima

Clarinol 30 cps + Spirulina 30 cpr Walmark

Sprijină pierderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare, contribuie la eliminarea toxinelor din organism, are proprietăţi antioxidante şi de stimulare a imunităţii. Lupta împotriva stresului oxidativ.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

45,50 lei

Descriere:

Spirulina sprijină pierderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare

  • Sprijină pierderea în greutate
  • Favorizează digestia
  • Contribuie la reducerea apetitului administrată cu o jumatate de oră înainte de masă


Spirulina sprijină pierderea în greutate prin reducerea poftei de mâncare (când este administrată cu o jumătate de oră inainte de masă.

Clarinol™ este o sursă unică de ALC sub formă activă((acid linoleic conjugat). ALC este un acid gras polinesaturat pe care corpul nu-l poate produce singur, fiind necesar aportul din exterior. Acidul linoleic conjugat se găseşte în mod natural în lactate şi carne. Studiile recente au aratat că alimentaţia zilnică este insuficientă în furnizarea necesarului de ALC ( din alimentaţie se pot lua maxim 1g de ALC pe zi), recomandându-se suplimentarea acestuia.

Spirulina, recunoscută pentru proprietăţile sale antioxidante şi de stimulare a imunităţii, este de asemenea şi un bun adjuvant în controlul greutăţii. Bogată în clorofilă şi proteine uşor digerabile, precum şi în enzime implicate în procesele de digestie şi detoxifiere, spirulina contribuie la eliminarea toxinelor din organism şi sprijină pierderea în greutate. Mai mult, spirulina susţine organismul în lupta împotriva stresului oxidativ.

Pentru efecte maxime, Clarinol™ şi Spirulina este recomandat în combinaţie cu o o dieta cu conţinut caloric scăzut şi activitate fizica intensă.

Compoziţie:

ClarinolTM 80%(CLA-acid linoleic conjugat 800mg) 1.000mg ;

Spirulina 500mg ;

Dozare

Doza zilnică recomandată = 1-3 capsule Clarinol, 1-3 tablete Spirulina

Adminstrare Clarinol:

Ca supliment alimentar, 1-3 capsule zilnic, de preferat în timpul sau după mese.

Administrare Spirulina:

Ca supliment alimentar, 1-3 tablete pe zi, câte una cu circa 30 minute înainte de fiecare masă.

  • Greutate 60 cps