Producatori

ANPC

Newsletter

Lanoras Crema Anticelulitica si Antivergeturi 50 ml Elzin Plant Vizualizare la dimensiune maxima

Lanoras Crema Anticelulitica si Antivergeturi 50 ml Elzin Plant

Accelereaza procesele de regenerare, avand efect antiimbatranire, ajuta la refacerea filmului hidrolipidic natural al tegumentelor, are efect atirid prin proprietatile sale emoliente.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

Ingrediente:

extract uleios si hidroalcoolic din răşină de conifere, galbenele, edera, castane, frunze de alun, ulei din seminţe de struguri, ulei de argan, ulei de masline, lanolina, ceara de albine.
 
ACTIUNI SI UTILIZARI:

accelereaza procesele de regenerare, avand efect antiimbatranire, ajuta la refacerea filmului hidrolipidic natural al tegumentelor, are efect atirid prin proprietatile sale emoliente, ajuta la cicatrizarea leziunilor cutanate, are proprietaţi antiinflamatorii, fiind util in preparate destinate reducerii umflaturilor şi ameliorarea durerilor musculare, se absoarbe rapid in piele, este foarte hidratant, antioxidant puternic. Aceasta crema este recomandata in ingrijirea tegumentelor cu celulita, vergeturi, şi in alte afecţiuni cutanate.

CONTRAINDICAŢII: nu sunt.

MOD DE UTILIZARE:

masaj 1 -2 ori pe zi.

PREZENTARE:

cutii sau tuburi de 50 gr

ATENTIONARI: 

A nu se lasa la îndemana copiilor, a nu se utiliza de persoanele care au alergie la unul din ingrediente; daca apar fenomene neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

TERMEN DE VALABILITATE:

A nu se utiliza după data de expirare înscrisa pe ambalaj.
A se pastra la loc racoros si uscat la temperatura de 15-25°C.

Producător:

SC ELZIN PLANT SRL 
  • Greutate 50 ml