Producatori

ANPC

Newsletter

Supless Crema Remodelanta Anticelulitica 400 ml Gerocossen Vizualizare la dimensiune maxima

Supless Crema Remodelanta Anticelulitica 400 ml Gerocossen

Dupa 28 de zile circumferinta coapsei se reduce cu 3 cm si capata un aspect cu 95% mai ferm. Special creata pentru celulita normala si subtiere.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

21,20 lei

Customers who bought this product also bought:

Compozitie:

Cafeina, iedera.

Fara parabeni.

Actiune:

Crema remodelanta Supless, special creata pentru celulita normala si subtiere, este un remediu eficient de remodelare a corpului si ingrijire a pielii. Complexul activ natural, cu efect liporeducator, actioneaza asupra volumului in exces prin micsorarea stratului de grasime si imbunatatirea reliefului cutanat, favorizand pierderea de centimetri in zonele afectate. Confera tonus si fermitate pielii.

  • Cafeisilane este un complex inovator care contine silanol si cafeina. Actioneaza asupra metabolismului adipocitelor din tesut, favorizand lipoliza (degradarea grasimilor din adipocite si eliminarea lor din tesut prin drenaj) si incetineste lipogeneza (formarea grasimilor si stocarea lor in adipocite).
  • Extractul de iedera ce contine glicozide, flavonoide, pectina, saruri minerale, favorizeaza circulatia si amelioreaza drenajul vascular si limfatic in zonele cu celulita infiltrata.

 

Aplicare:

Utilizati produsul zilnic, de 1-2 ori, aplicand pe zonele afectate, timp de cel putin 28 de zile. In prealabil, pentru o mai buna eficienta, folositi Gelul de dus exfoliant Supless, de cel putin 2 ori in timpul unei saptamani.

Efect:

Dupa 28 de zile circumferinta coapsei se reduce cu 3 cm si capata un aspect cu 95% mai ferm (rezultate dovedite).

Continut:

200 ml

  • Greutate 200 ml