Producatori

ANPC

Newsletter

Cavit Junior Luteina 20cpr BioFarm Vizualizare la dimensiune maxima

Cavit Junior Luteina 20cpr BioFarm

Mentine sanatatea ochilor. Este recomandat si in cazul persoanelor cu apetit scazut, in convalescenta, pentru a creste eficienta fizica si intelectuala, intretine starea generala de bine.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

21,00 lei

Acţiune:

Luteina este un carotenoid esenţial pentru sănătatea ochilor prin menţinerea sănătăţii maculei (zona de pe retină în care sunt concentraţi cei mai mulţi receptori pentru lumină).

Deoarece pe măsura creşterii în vârstă luteina se pierde, aceasta trebuie permanent înlocuită. Principalii factori care contribuie la îmbătrânirea retinei sunt: fumatul, consumul cronic de alcool, bolile cardiovasculare cronice, expunerea neprotejată la lumina solară puternică - în special în timpul verii şi în mediu poluat, lucrul îndelungat în faţa monitoarelor calculatoarelor sau privitul la televizor timp de mai multe ore zilnic, fără o protecţie adecvată.

Luteina protejează celulele de la nivelul maculei prin efectul său antioxidant (de neutralizare a radicalilor liberi de oxigen) şi prin absorbţia radiaţiilor albastre din lumina solară. O concentraţie crescută de luteină la nivelul retinei înseamnă un nivel mai ridicat de fotoprotecţie şi ajută la menţinerea capacităţii vizuale, în special în stadiile incipiente ale îmbătrânirii retinei.

Alături de luteină, tabletele masticabile Cavit 9 Plus Luteină oferă necesarul zilnic de vitamine şi minerale, esenţiale pentru funcţionarea organismului în cele mai bune condiţii.

Asocierea echilibrată susţine dezvoltarea armonioasă a întregului organism, menţinerea sănătăţii oaselor si a dinţilor, contribuie la îmbunătăţirea poftei de mâncare şi întreţine starea generală de bine.

Vitaminele din complexul B sunt necesare pentru funcţionarea normală a nervilor, a inimii şi vaselor de sânge precum şi a tubului digestiv (stomac, ficat, intestine).

Vitamina C creşte rezistenţa la infecţii. Are rol protector asupra vaselor de sânge şi ajută la creşterea absorbţiei fierului.

Vitamina D2 favorizează absorbţia calciului şi fixarea lui în oase. Calciul întăreşte oasele si contribuie la buna funcţionare a muşchilor.


Combinaţia de vitamine şi minerale care se completează reciproc ajută întregul organism să se menţină în formă şi să lucreze la capacitate maximă.


Mod de administrare:

1 tabletă de 2 ori pe zi.


Produsul se utilizează în următoarele situaţii:

- expunere repetată la lumină intensă, mediu poluat, fumat, consum cronic de alcool, activităţi ce suprasolicită vederea;

- pentru îmbunătăţirea şi stabilizarea funcţiei retinei şi a sensibilităţii vizuale;

- alimentaţie dezechilibrată, lipsa apetitului alimentar (inapetenţă);

- absorbţie deficitară de vitamine - de exemplu în timpul tratamentelor cu antibiotice;

- toate stările care necesită un consum mai mare de vitamine şi calciu (sarcină, alăptare, convalescenţă, efort fizic şi/sau intelectual intens);

- oboseală excesivă, senzaţia de lipsă de energie, scăderea atenţiei şi a concentrării;

- supliment vitaminic, în special în timpul iernii şi primăverii.


Precauţii:

Produsul nu este recomandat în diabetul zaharat şi, de asemenea, persoanelor care suferă de boala Parkinson şi sunt tratate cu levo-dopa (vitamina B6 îi împiedică efectul).

Suplimentele alimentare nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat.

Conţine zahăr şi lapte praf.

A nu se depăşi doza zilnică recomandată.

Dozele pentru copii vor fi recomandate de medic.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

A nu se folosi după data expirării înscrisa pe ambalaj.

Concentratie:

  

Luteina 2 mg, vitamina A 0.182 mg, vitamina B1 1 mg, vitamina B2 1.5 mg, vitamina B6 1 mg, vitamina PP 3 mg, vitamina C 60 mg, vitamina D2 0.0056mg, vitamina E 0.5 mg, pantotenat de calciu 10 mg, gluconat de calciu 181.9 mg

  • Greutate 20 cpr