Producatori

ANPC

Newsletter

Skin Repair Crema Anti-Imbatranire si Fermitate spf15 50ml Elmiplant Vizualizare la dimensiune maxima

Skin Repair Crema Anti-Imbatranire si Fermitate spf15 50ml Elmiplant

Gama SKIN REPAIR contine asocieri de ingrediente de ultima generatie, ajutand la restabilirea elasticitatii pielii si la reducerea ridurilor profunde. Caviarul este combinat cu Ceramidele pentru a asigura eficienta maxima impotriva imbatranirii si a pierderii fermitatii pielii.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

27,00 lei

Descriere:

Tenul matur are o capacitate incetinita de regenerare celulara, ceea ce duce la pierderea elasticitatii si fermitatii pielii. Stratul lipidic protector se diminueaza si micro-circulatia la nivelul pielii se deterioreaza.

elmiplant a conceput noua gama SKIN REPAIR, un program avansat cu actiune anti-imbatranire si fermitate, bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii.
Noua gama de produse SKIN REPAIR contine asocieri de ingrediente de ultima generatie in cosmetologie, ajutand la restabilirea elasticitatii pielii si la reducerea ridurilor profunde.


Crema de Zi SKIN REPAIR este imbogatita cu Caviar, ingredient bogat in nutrienti valorosi, ce stimuleaza metabolismul celular, regenerand pielea din interior. Ceramidele corecteaza si repara stratul lipidic protector, ajutand la refacerea elasticitatii si fermitatii pielii.

Crema este imbogatita cu SPF 15, protejand astfel pielea de razele UVA/UVB si ajutand la prevenirea aparitiei ridurilor noi si a pigmentarii.

Rezultate dovedite clinic: In numai 4 saptamani, profunzimea ridurilor este vizibil diminuata cu pana la42%, iar suprafata lor scade cu pana la66%. *
Pielea devine luminoasa si are aspect intinerit, iar elasticitatea sa este semnificativ imbunatatita.

*eficacitatea demonstrata prin evaluare instrumentala si auto-evaluare pe 22 femei cu varste cuprinse intre 45-55 ani, timp de 4 saptamani.

Prezentare:

50 ml

 

  • Greutate 50 ml