Producatori

ANPC

Newsletter

Skin Repair Crema Anti-Imbatranire si Fermitate Noapte 50ml Elmiplant Vizualizare la dimensiune maxima

Skin Repair Crema Anti-Imbatranire si Fermitate Noapte 50ml Elmiplant

Gama SKIN REPAIR contine asocieri de ingrediente de ultima generatie, ajutand la restabilirea elasticitatii pielii si la reducerea ridurilor profunde. Caviarul este combinat cuCeramidele pentru a asigura eficienta maxima impotriva imbatranirii si a pierderii fermitatii pielii.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

27,00 lei

Descriere:

Tenul matur are o capacitate incetinita de regenerare celulara, ceea ce duce la pierderea elasticitatii si fermitatii pielii. Stratul lipidic protector se diminueaza si micro-circulatia la nivelul pielii se deterioreaza.

Elmiplant a conceput noua gama SKIN REPAIR, un program avansat cu actiune anti-imbatranire si fermitate, bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii.
Noua gama de produse SKIN REPAIR contine asocieri de ingrediente de ultima generatie in cosmetologie, ajutand la restabilirea elasticitatii pielii si la reducerea ridurilor profunde.


Crema de Noapte elmiplant SKIN REPAIR este imbogatita cu Caviar, ingredient bogat in nutrienti valorosi, ce stimuleaza metabolismul celular, regenerand pielea din interior.Ceramidelecorecteaza si repara stratul lipidic protector, ajutand la refacerea elasticitatii si fermitatii pielii.

Rezultate dovedite clinic:

In numai 4 saptamani, suprafata si numarul ridurilor se diminueaza cu pana la53%, pielea devenind mai ferma.*

Dimineata, tenul este vizibil mai elastic, luminos si intinerit.

*eficacitate demonstrata prin evaluare instrumentala si auto-evaluare pe 22 femei cu varste cuprinse intre 45-55 ani, timp de 4 saptamani.

Folosire:

Aplica in fiecare seara pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere. Maseaza usor prin miscari circulare pentru a ajuta absorbtia cremei.

Prezentare:

50 ml

  • Greutate 50 ml