Producatori

ANPC

Newsletter

ColonHelp Detox Forte 240 gr Zenyth Pharmaceuticals Vizualizare la dimensiune maxima

ColonHelp Detox Forte 240 gr Zenyth Pharmaceuticals

Indicat pentru detoxifierea organismului și refacerea mucoasei gastrice și intestinale, agresată de toxine, de consumul de alimente iritante sau medicamente. Accelerează tranzitul intestinal, reduce timpul de absorbţie a grăsimilor, da senzatie de satietate.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

ColonHelp Detox Forte, un produs pentru detoxifiere avansată!

ColonHelp Detox Forte este o versiune de ColonHelp în care au fost adăugate ingrediente cu efect puternic detoxifiant. ColonHelp DetoxForte este un detoxifiant complex, pe bază de fibre din semințe de in, psyllium, inulină și plante detoxifiante (armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde), cu acțiune de eliminare a toxinelor de la nivel hepatic și intestinal.

ColonHelp Detox Forte este recomandat pentru:

• Detoxifiere
• Refacerea mucoasei intestinale
• Tranzit lent
• Slăbire
• Menținerea în limite normale a colesterolului și glicemiei

Scapă de toxine în mod natural!

ColonHelp Detox Forte este indicat în cure de detoxifiere a organismului și de refacere a mucoasei gastrice și intestinale, agresată de toxine, de consumul de alimente iritante sau medicamente. Fibrele din produs contribuie la reglarea tranzitului, la eliminarea acizilor biliari și a toxinelor din colon, iar datorită efectului emolient și protector acționează asemenea unui pansament gastric. Sulforafanii din germenii de broccoli stimulează producerea în intestine a unor enzime cu efect protector împotriva radicalilor liberi, în vreme ce silimarina din armurariu și compușii fenolici din turmeric, ghimbir și sfecla roșie cresc nivelul de glutation în ficat și favorizează detoxifierea acestui organ. Datorită ghimbirului, cardamomului și coriandrului, ColonHelp Detox Forte are proprietăți bactericide, bacteriostatice și de stimulare a digestiei.

Fibre pentru scăderea colesterolului

În contact cu apa, inulina și celelalte fibre solubile din produs formează mucilagii, care reduc absorbția intestinală a glucidelor și colesterolului și încetinesc rata digestivă, fiind de ajutor de asemenea în curele de slăbire. În plus, inulina – componentă prebiotică – stimulează înmulțirea bacteriilor probiotice din colon, în acest fel asigurându-se funcționarea sistemului imunitar și, totodată, normalizarea frecvenței scaunelor.

• Produs 100% natural, 0% aditivi

ColonHelp Detox Forte este un produs 100% natural, pe bază de fibre de cea mai bună calitate (in, psyllium, inulină) și plante detoxifiante (armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde). Produsul nu conține conservanți, coloranți sau alți aditivi chimici. Nu conține organisme modificate genetic!

• Conținut ridicat de fibre de in și psyllium + inulină

ColonHelp Detox Forte este o combinație eficientă de fibre solubile și insolubile. Pe lângă binecunoscutele fibre de in și psyllium, în compoziția ColonHelp Detox Forte este introdusă inulina. În contact cu apa, inulina formează mucilagii (geluri vâscoase), care diminuează rata de absorbție a glucidelor și colesterolului, absorb toxinele și le elimină.

16 g ColonHelp Detox Forte (doza zilnică) îți furnizează aproape 8 g fibre de cea mai bună calitate!!!

• Asigură detoxifierea simultană a colonului și ficatului

Spre deosebire de produsul ColonHelp clasic, în compoziția ColonHelp Detox Forte sunt introduse plante cu efect puternic detoxifiant: armurariu, alga verde Chlorella, broccoli, orz verde, sfeclă roșie. Produsul acționează deopotrivă la nivelul colonului și ficatului. Astfel, fibrele de in, psyllium, inulina absorb acizii biliari și toxinele din colon și le elimină. Aceasta în vreme ce sulforafanii din broccoli stimulează producerea în intestine a unor enzime cu efect protector împotriva radicalilor liberi, iar silimarina din armurariu și compușii fenolici din turmeric, ghimbir și sfecla roșie cresc nivelul de glutation din ficat și favorizează detoxifierea lui.

• Conferă protecție antioxidantă

ColonHelp Detox Forte reduce efectele negative ale radicalilor liberi asupra organismului, datorită algei verzi Chlorella, florii de broccoli, armurariului și orzului verde. Compușii activi din aceste ingrediente reduc efectele toxinelor asupra organismului, stimulează refacerea ADN-ului celular și încetinesc procesul de îmbătrânire celulară.

• Reface mucoasa intestinală

E-urile din alimente, pesticidele, ierbicidele cu care sunt contaminate fructele și legumele, abuzul de medicamente irită mucoasa colonului, care în timp devine permeabilă și poate permite trecerea în circulația generală a unor particule alimentare sau a toxinelor. Fibrele din ColonHelp Detox Forte, alături de celelalte ingrediente, au efect emolient și protector asupra mucoasei peretelui colonic, prevenind iritarea acestuia și acționând asemenea unui pansament gastric.

• Gust natural și deosebit de plăcut

ColonHelp Detox Forte are un gust natural, deosebit de plăcut. Inulina și sfecla roșie conferă produsului un gust ușor dulceag, iar ghimbirul – ușor condimentat. În amestec cu iaurt, ColonHelp Detox Forte constituie o gustare sănătoasă, cu o savoare deosebită.

Ingredientele ColonHelp Detox Forte

Seminţe de in – Linum usitatissimum

Seminţele de in conţin aproape de două ori mai mulţi acizi graşi esenţiali omega 3 decât peştele şi sunt bogate în fibre, vitamine şi minerale. De asemenea, sunt o sursă excelentă de fitoestrogeni, reglând tulburările hormonale şi contribuind la prevenirea cancerului.

Tărâţe de psyllium – Plantago ovata

Tărâțele de psyllium sunt un remediu tradițional în constipație și bolile intestinale inflamatorii, fiind utilizate cu succes în detoxifiere şi reglarea tranzitului intestinal, motive pentru care au fost incluse în compoziţia produsului ColonHelp Detox Forte. 

Inulina din rădăcină de cicoare – Cichorium intybus

Inulina este o fibră care se extrage în special din rădăcina de cicoare, dar se găsește în stare naturală și în banane, ceapă, sparanghel și anghinare. Niciun component al monozaharidelor nu este absorbit ca atare, ci au un rol similar cu cel al fibrelor.

Alga verde Chlorella – Chlorella vulgaris

Chlorella a fost introdusă în compoziţia ColonHelp Detox Forte datorită capacităţii sale unice de a lega mercurul, plumbul şi cadmiul, ceea ce a făcut-o populară în detoxifierea de metale grele.

Fructe de armurariu – Silybum marianum

În compoziţia ColonHelp Detox Forte, activitatea de susţinerea a detoxifierii hepatice pe care o are armurariu este dublată de acţiunea similară a compuşilor fenolici din ghimbir, turmeric şi sfeclă roşie. 

Floare de broccoli – Broccoli oleracea

Floarea de broccoli a fost introdusă în compoziţia ColonHelp Detox Forte datorită puternicului său efect antioxidant, conferit de sulforafan şi glucorafanin, substanţe extrem de eficiente în lupta contra stresului oxidativ astmului, infecțiilor şi a rinitei alergice.

Orz verde – Hordeum vulgare

Orzul verde este folosit frecvent în curele de detoxifiere datorită capacităţii sala sporite de a susţine această funcţie naturală a organismului. Acţiunea sa detoxifiantă este completată, în compoziţia ColonHelp Detox Forte, de alte trei ingrediente cu potenţial detoxifiant ridicat: armurariu, Chlorella şi broccoli. 

Rădăcină de sfeclă roşie – Beta vulgaris, var. rubra

În compoziţia ColonHelp Detox Forte, rădăcina de sfeclă roşie a fost adăugată datorită compuşilor fenolici conţinuţi care, alături de aceleaşi substanţe din turmeric şi ghimbir, cresc nivelul de glutation în ficat şi susţin funcţia de detoxifiere a acestuia. 

Fructe de cardamom – Elettaria cardamomum

Fructele de cardamom au fost introduse în compoziţia ColonHelp Detox Forte, alături de ghimbir şi coriandru, pentru că ajută la îmbunătăţirea digestiei şi ameliorează o serie de probleme intestinale (balonări, gaze, crampe).

Rădăcină de nalbă mare – Althaea Officinalis

Rădăcina de nalbă mare conţine amidon, mucilagii, taninuri, flavonoizi şi săruri minerale şi are o acţiune emolientă, expectorantă, antiinflamatoare şi antidiareică. Datorită mucilagiilor conţinute, rădăcina de nalbă mare conferă produsului ColonHelp Detox Forte un efect emolient şi protector şi o acţiune asemănătoare unui pansament gastric.

Rădăcină de ghimbir – Zingiber officinale

Înrudit cu turmericul şi cardamomul, ingrediente prezente de asemenea în compoziţia ColonHelp Detox Forte, ghimbirul este utilizat în mod curent ca plantă medicinală şi condiment. Ca remediu tradiţional, ghimbirul este folosit datorită efectului său stimulant şi carminativ, în ameliorarea constipaţiei, în tranzit intestinal lent, dispepsie, gastropareză şi colică intestinală.

Rădăcină de turmeric – Curcuma longa

În medicina Ayurvedică, pulberea de rădăcină de turmeric (curcumă) este folosită ca agent antiseptic, antibacterian și antiinflamator. Datorită rădăcinii de turmeric, produsul ColonHelp Detox Forte ajută la eliminarea agenţilor patogeni de la nivelul tractului intestinal. 

Fructe de coriandru – Coriandrum sativum

Compoziţia ColonHelp Detox Forte este completată de fructele de coriandru, care îmbunătățesc digestia și a o acțiune carminativă, stomahică, tonică și analgezică. Coriandrul stimulază producţia de sucuri gastrice, calmează durerile abdominale și previne apariția balonărilor și a gazelor intestinale.

Argilă

Alături de psyllium, argila se numără printre ingredientele naturale frecvent utilizate pentru detoxifierea organismului şi, de aceea, argila completează compoziţia produsului ColonHelp Detox Forte. Argila are capacitatea de a lega toxinele, ajutând la eliminarea lor din tubul digestiv.

Mod de administrare:

ColonHelp Detox Forte se administrează în amestec cu iaurt natural, kefir, lapte bătut, sana. Dacă ţineţi post sau nu puteţi consuma lactate din diferite motive, puteţi lua ColonHelp Detox Forte cu fructe, suc natural din fructe sau legume, compot sau apă. Efectul benefic maxim se obţine atunci când produsul este administrat cu iaurt. În această combinaţie, pe lângă celelalte efecte, ColonHelp Detox Forte stimulează imunitatea şi reface flora intestinală.

SUGESTIE: Vă recomandăm să consumaţi ColonHelp Detox Forte cu 200 ml iaurt simplu, sana sau kefir. Pe cât posibil, consumaţi iaurturi cu probiotice (îmbogăţite cu lactobacterii şi bifidobacterii).

Doze uzuale: Copii peste 12 ani și adulți: 1-2 lingurițe dozatoare pe zi (8-16 g); doza maximă: 3 lingurițe pe zi (24 g).

Produsul se administrează în cure de detoxifiere şi refacere a florei intestinale de 1-3 luni, o dată sau de două ori pe an. Se recomandă o primă cură completă de 3 luni. Începeți cura cu o linguriță dozatoare pe zi. După 3-4 zile, creșteți treptat consumul până la doza optimă tolerată, fără a depăși doza maximă.

Nu consumați produsul ca atare, fără lichide, pentru că vă puteți îneca!

Important! La scurt timp după administrare consumați obligatoriu un pahar mare cu apă: 250-400 ml. Pe parcursul curei, consumul de lichide trebuie să fie de 1,5-2 litri zilnic.

Acest produs nu creează dependență și poate fi consumat pe termen lung ca supliment de fibre în alimentație (4-8 g/zi).

Atenţie! Consumaţi acest produs împreună cu o cantitate suficientă de lichid, conform instrucţiunilor de administrare. Nu consumaţi pulberea de ColonHelp Detox Forte ca atare, fără să o amestecaţi cu iaurt sau cu lichide suficiente, pentru că vă puteţi îneca!

ColonHelp Detox Forte nu conţine zahăr, sare, conservanţi, coloranţi sau alţi aditivi chimici. Nu conţine organisme modificate genetic!

  • Greutate 240 gr