Producatori

ANPC

Newsletter

Suplesse 30 cps Vita Care Vizualizare la dimensiune maxima

Suplesse 30 cps Vita Care

Stimuleaza metabolismul si arderea grasimilor, cresterea nivelului de energie la nivel celular, inhiband apetitul alimentar,  participa la reducerea absobţiei intestinale a grasimilor.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

41,00 lei

Beneficii :

  • stimuleaza metabolismul si arderea grasimilor


  • creste nivelul de energie la nivel celular, inhiband apetitul alimentar


  • recomandat a se asocia cu dietele reductionale


  • intensifica efectul de scadere a greutatii


  • participa la reducerea absobtiei intestinale a grasimilor


Compozitie :

  • Chitosan….…..…...............................................................………......………200mg
  • Nopal (Opuntia vulgaris syn. Opuntia ficus - indica)………………………………..100mg
  • Extract uscat de cafea verde ………………………………..........................…………100mg
  • Excipienţi : magneziu stearat, dioxid de siliciu hidratat, silicat de magneziu


ACŢIUNE :

SUPLESSE utilizeaza o formula naturala simpla ce reuseste sa concentreze prin cele trei elemente majoritatea factorilor activi ce actioneaza in procesul de slabire. Este stiut faptul ca extractul de cafea stimuleaza metabolismul si arderea grasimilor, cresterea nivelului de energie la nivel celular, inhiband apetitul alimentar, iar Chitosanul si Nopalul participa la reducerea absobţiei intestinale a grasimilor.

INDICAŢII:

Produsul Suplesse este un supliment nutriţional recomandat a se asocia cu dietele reductionale datorita asocierii unice a celor trei componente. Extractul de Nopal (Oppuntia spp.) contine fibre naturale insolubile si este o sursa de proteine, vitamine si minerale necesare organismului. Datorita continutului mare de fibre produsul este indicat si persoanelor varstnice care prezinta alterari ale tranzitului intestinal si constipatie, deoarece fibrele stimuleaza peristaltismul intestinal. Chitosanul este un amino-polizaharid extras din cochilii de crabi si creveti, stimuleaza arderile grasimilor si mobilizarea lor din depozitele adipoase fiind astfel eficient in cazurile de hiperlipidemie, hipercolesterolemie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza. Asocierea cafeinei in aceasta formula unica intensifica efectul de scadere a greutatii promovat de Suplesse, prin stimularea proceselor metabolice, are efect lipolitic intensificand arderile grăsimilor din depozitele adipoase si inhiba centrului foamei promovând senzaţia de saţietate. Efectul tonic puternic al extractului de cafea verde se instaleaza prin eliberarea neurotransmiţătorilor de tip stimulator asupra centrului nervos al satietatii.

ATENŢIONĂRI SPECIALE :

Suplesse nu se recomanda in cazul femeilor insarcinate sau care alaptează, copiilor si persoanelor sub 18 ani. Recomandam si consult de specialitate inainte de a va autoadministra orice preparate din plante. Nu s-au observat alte efecte secundare. Este recomandat a se folosi pe o perioada indelungata. Efectele pozitive pot fi observate dupa minim 3-6 saptamani.

MOD DE ADMINISTRARE :

1 capsula x 2 /zi, inainte de mesele principale cu 30 de minute, timp de minim 3 luni

FORMA DE PREZENTARE :

Cutie cu 3 blistere, fiecare blister conţinând 10 capsule .

MENŢIUNI :

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la temperatura mediului ambiant, în locuri uscate şi ferite de lumina directă a soarelui. A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să substituie o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. Produs notificat de Institutul Naţional de Cercetare – Dezvoltare pentru Bioresurse Alimentare – IBA Bucureşti

  • Greutate 30 cps