Producatori

ANPC

Newsletter

Crema Antivergeturi 500 ml Tis Farmaceutic Vizualizare la dimensiune maxima

Crema Antivergeturi 500 ml Tis Farmaceutic

Stimulează biosinteza de colagen necesar refacerii ţesutului cicatriceal, normalizează microcirculaţia sanguină prin care se asigură un aport optim de oxigen necesar refacerii tisulare.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

30,99 lei

Descriere:

Cremă uşoară, care asigură pielii o întreţinere optimă, prin menţinerea hidratării permanente (acizii graşi esenţiali din uleiul de germeni de grâu împiedică pierderea apei din derm).

Extractele vegetale de levănţică şi salvie, cu conţinut mare de acizi triterpenici, bogate în acid ursolic, stimulează biosinteza de colagen necesar refacerii ţesutului cicatriceal.

Uleiul din germeni de grâu, datorită cantităţii mari de vitamina E şi acizi grași esenţiali contribuie la prevenirea vergeturilor (în cazul femeilor însărcinate şi persoanelor predispuse la vergeturi).

Extractul de viţă de vie normalizează microcirculaţia sanguină prin care se asigură un aport optim de oxigen necesar refacerii tisulare.

Extractul de licviriţie, datorită efectului cortizon-like, asigură condiţiile septice necesare unei bune desfăşurări a proceselor regenerative.

Compozitie:

Acid ursolic, extracte naturale (levănțică, salvie, lemn dulce, viță de vie, arnică, cătină, germeni de grâu), excipienți.

Prezentare:

500 ml

  • Greutate 500 ml