Producatori

ANPC

Newsletter

Obesol Ulei Anticelulitic 200ml Indian Herbal Vizualizare la dimensiune maxima

Obesol Ulei Anticelulitic 200ml Indian Herbal

Determina arderea depozitelor de grasime ,imbunatateste circulatia sanguina, determinand drenarea apei si toxinelor din tesuturi. Fortifica musculatura si creste elasticitatea pielii.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

67,50 lei

Descriere:

Obesol este un ulei medicinal, preparat prin procesarea uleiului de susan cu plante, respectand o reteta descrisa in tratatul clasic al medicinei traditionale indiene (Ayurveda), numit Yogaratnakara. Este special destinat persoanelor care doresc sa elimine kilogramele suplimentare si sa ajunga la o forma supla, armonioasa a corpului.

Imbunatateste circulatia sanguina, determinand drenarea apei si toxinelor din tesuturi. Creste rata metabolismului, ceea ce conduce la stimularea termogenezei (generarea de caldura in organism) determinand astfel arderea depozitelor de grasime. Fortifica musculatura si creste elasticitatea pielii.

Pentru instalarea efectelor descrise mai sus, este necesara realizarea masajului sau automasajului intregului corp, timp de 5-15 minute zilnic, pe o perioada de minim 2 saptamani.

Indicatii:

  • Obezitate
  • Celulita

Pentru un proces armonios de slabire, recomandam folosirea uleiului Obesol concomitent cu administrarea produselor Slimmer si Obecol.

Inainte de folosirea uleiului, se recomanda incalzirea usoara, prin scufundarea recipientului in apa calda.

A se folosi cu precautie in timpul verii! A nu se folosi de catre persoanele care sufera de hiperaciditate gastrica, hemoragii, febra, sau alergii provocate de caldura!


 

Ingrediente: ulei de susan procesat cu:

Terminalia chebula, Emblica officinalis, Terminalia belerica, Clematis triloba, Plumbago zeylanica, Adhatoda vasica, Azadirachta indica, Cassia fistula, Alstonia scholaris, Curcuma longa, Berberis aristata, Operculina turpethum, Piper longum, Zingiber officinale, Tinospora cordifolia, Ocimum sanctum.

Reprocesat cu: Cyperus rotundus, Piper nigrum, Brasica alba, Commiphora mukul.


Mod de folosire: se masează întregul corp sau doar zona afectată. După 15 minute este preferabil a se realiza un duş sau o baie fierbinte.

Forma de prezentare: recipiente continand 200 mililitri de ulei.

  • Greutate 200 ml