Producatori

ANPC

Newsletter

Crema Contur Ochi Q10 si Ceai Verde 30 ml Cosmetic Plant Vizualizare la dimensiune maxima

Crema Contur Ochi Q10 si Ceai Verde 30 ml Cosmetic Plant

Ridurile profunde vor fi reduse, iar apariţia altora noi va fi mult întârziată, pielea va fi mai fermă, elastică, netedă şi catifelată.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

13,35 lei


Descriere: 

Formulată pentru a asigura o îngrijire optimă a pielii din jurul ochilor, Crema contur ochi Q10 și ceai verde îmbogățită cu un complex mineral, este o sursă de active esențiale în lupta împotriva îmbătrânirii premature. Complexul mineral activ (Ca, Mg, Cu, Zn) asigură furnizarea mineralelor și electroliților esențiali pentru stimularea funcționării mitocondriei, uzina energetică a celulei. Îmbunătățește oxigenarea și metabolismul energetic celular limitând în același timp producția radicalilor liberi. Combinația eficientă de coenzima Q10, ingrediente naturale (ulei din germeni de grâu, ulei din sâmburi de struguri, ulei de migdale, extract din ceai verde), vitamine (A, E și B5), împreună cu activul de hidratare și filtrul mineral, asigură protecție, hidratare și fermitate pielii.


Mod de utilizare:

Crema se aplică zilnic dimineața și seara pe zona din jurul ochilor. Pentru rezultate optime în îngrijirea tenului se recomandă folosirea în combinație cu Crema antirid de zi și Crema antirid de noapte din aceeași gamă.

A se evita contactul direct cu ochii!


Prezentare:

30 ml


Producator:

Cosmetic Plant

  • Greutate 30 ml