Producatori

ANPC

Newsletter

Celulit Stop 30 cps Quantum Pharm Vizualizare la dimensiune maxima

Celulit Stop 30 cps Quantum Pharm

Inlătură celulita şi stopează formarea ridurilor. Are efect protector asupra pereţilor vaselor sanguine înlăturând formarea vergeturilor. Reducere tendinţa de formare a varicelor şi de umflare a picioarelor.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

13,30 lei

Acțiune:

Acest produs 100 % natural, se bazează pe combinarea ştiinţifică a două plante medicinale cu efect venotonic şi anticelulitic. Eficacitatea deosebită constă în folosirea unor superconcentrate din aceste plante, care au fost obţinute prin tehnologii de extracţie de ultimă generaţie. Centella asiatica este o plantă medicinală din Orientul Îndepărtat cu efect clinic dovedit de stimulare a sintezei colagenului în fibroblastul pielii umane şi, prin aceasta, înlătură celulita şi stopează formarea ridurilor. Extractul din seminţe de Castan sălbatic are efect protector asupra pereţilor vaselor sanguine înlăturând formarea vergeturilor. Efectul protector se manifestă şi prin reducerea tendinţei de formare a varicelor şi de umflare a picioarelor.

 

Administrare:

Se recomandă 3 x 1 capsulă/zi, înainte cu 20 de minute de mesele principale cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe). Durata recomandată a tratamentului este de trei luni, acesta putând fi reluat după o pauză de treizeci de zile. Pentru obținerea unor rezultate rapide de înlăturare a celulitei, vă recomandăm suplimentarea tratamentului cu masaj anticelulitic folosind “Gel Anticelulitic cu extract de castan şi biocrom” produs de Laboratoarele TRANSVITAL COSMETICS.


Contraindicații:

În timpul sarcinii produsul poate fi utilizat numai cu acordul medicului.


Compoziție - o capsulă conține:

Centenella asiatica, extract uscat 260,00 mg

Hippocastani semen, extract uscat

(castan sălbatic) 104,00 mg


Mod de prezentare:

30 capsule gelatinoase tari / cutie


  • Greutate 30 cps