Producatori

ANPC

Newsletter

LipoStop 60 cps Quantum Pharm Vizualizare la dimensiune maxima

LipoStop 60 cps Quantum Pharm

Acţionează prin reducerea cantităţii de ţesut adipos, fără să influenţeze starea de sănătate. Impiedică depunerea grăsimilor, scade apetitul pentru dulciuri, creşte capacitatea de muncă şi de regenerare a organismului.


Pretul include T.V.A.

Mai multe detalii

17,25 lei

Descriere:

Conţinând substanţe naturale, Lipostop este un preparat modern, care acţionează prin reducerea cantităţii de ţesut adipos, fără să influenţeze starea de sănătate. Prin folosire regulată, oţetul de mere împiedică depunerea grăsimilor. Sub formă de concentrat (extract uscat), poate fi utilizat fără a avea contraindicaţii. Prin acţiunea sinergică a cromului şi a manganului, care participă la metabolismul glucozei, scade apetitul pentru dulciuri, creşte capacitatea de muncă şi de regenerare a organismului. Folosirea regulată a produsului asigură, prin stimularea proceselor metabolice, transformarea depunerilor adipoase în energie, ceea ce contribuie la atingerea şi păstrarea greutăţii ideale. Regimul hipocaloric moderat şi mişcarea sunt adjuvante preţioase.

 

Administrare:

Se recomandă consumul de 2 x 1 capsulă/zi, cu un pahar de lichid (apă minerală, suc de fructe), de preferinţă cu 20 de minute înainte de o masă principală.

 

DOZA ZILNICĂ RECOMANDATĂ (2 capsule) CONŢINE:

Extract uscat din oțet de mere (corespunde la 100 ml oțet de mere) 211,00 mg

Vitamina C 20,00 mg

Mangan (II) sub forma de sulfat de mangan monohidrat 2,00 mg

Crom (III) sub forma de clorură 0,30 mg


Mod de prezentare:

60 capsule gelatinoase tari / cutie

  • Greutate 60 cps