Producatori

ANPC

Newsletter

Ruscoven Plus 50cps Aboca Vizualizare la dimensiune maxima

Ruscoven Plus 50cps Aboca

Specialistul pentru bunastarea picioarelor. Garanteaza un aport de principii active naturale utile pentru a favoriza functionalitatea micro-circulatiei.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

52,00 lei

Descriere:

Supliment alimentar pe baza de Ghimpe, Centella, Vita de Vie rosie si Hamamelis, pentru microcirculatie. Gratie prezentei extractelor liofilizate de Ghimpe si Centella, utilizarea zilnica a Ruscoven Plus Capsule garanteaza un aport de principii active naturale utile pentru a favoriza functionalitatea micro-circulatiei. Formula produsului este completata cu un concentrat total de Hamamelis si Vita de Vie rosie pentru o actiune benefica pentru bunastarea picioarelor.

Ingrediente:

Extract liofilizat din radacina de Ghimpe (Ruscus aculeatus), Gelatina, concentrat total din fruze de Centella (Centalla asiatica,extract liofilizat de frunze de Vita de vie rosie (Vitis vinifera), extract liofilizat de Hamamelis (Hamamelis virginiana).
Extract liofilizat de Radacina de ghimpe 240mg; titrat in ruscogenine totale 10% 24mg; Concentrat total de frunze de Centella 238.4mg, titrat din derivati triterpenici totali exprimati ca asiaticozide 12,6% 30mg; Concentrat total din frunze de Vita de vie 168mg; Concentrat total din frunze de Hamamelis 161.6mg.

Mod de administrare:

1 capsula de 2 ori pe zi

Precautii:

A nu se depasi doza recomandata.

Prezentare:

50 capsule ( a cate 500 de mg fiecare).

  • Greutate 50 cps