Producatori

ANPC

Newsletter

Skin Defence Crema contra Petelor Pigmentare spf15 50ml Elmiplant Vizualizare la dimensiune maxima

Skin Defence Crema contra Petelor Pigmentare spf15 50ml Elmiplant

Cu actiune de albire, crema uniformizeaza nuanta tenului si elimina petele pigmentare. Impiedica formarea de melanina, permitand reducerea semnificativa a pigmentarii.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

19,35 lei

Elmiplant a conceput gama SKIN DEFENCE, un program avansat de ingrijire antirid, bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii.

Descriere:

Crema contra Petelor elmiplant SKIN DEFENCE contine Extract din Lemn dulce care uniformizeaza nuanta tenului si elimina petele pigmentare. Complexul Actiwhite impiedica formarea de melanina, permitand reducerea semnificativa a pigmentarii.

Crema este imbogatita cu SPF 15, protejand astfel pielea de razele UVA/UVB si ajutand la prevenirea aparitiei ridurilor.

Rezultate dovedite clinic:

Pielea ta capata o textura mai fina si luminozitate. Dupa 28 de zile, intensitatea petelor pigmentare scade cu pana la 23%, iar numarul petelor pigmentare scade in medie cu 22%. (testat clinic pe 20 de femei).

Folosire:

Aplica zilnic pe fata si gat, dupa curatare si tonifiere. Maseaza usor prin miscari circulare pentru a ajuta absorbtia cremei. Textura non-grasa. Constituie o excelenta baza pentru machiaj.

Prezentare:

50 ml

  • Greutate 50 ml