Producatori

ANPC

Newsletter

Skin Repair Serum Intensiv pentru Fermitate 50ml Elmiplant Vizualizare la dimensiune maxima

Skin Repair Serum Intensiv pentru Fermitate 50ml Elmiplant

Răsfaţă-ţi tenul cu cea mai eficientă combinaţie de ingrediente anti-îmbătrânire pentru o frumuseţe naturală radiantă! Având o textură lejeră, Serumul Intensiv se absoarbe ușor, oferind pielii un aspect catifelat și radiant.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

29,00 lei

8 alte produse din aceeasi categorie:

Elmiplant a conceput noua gama SKIN REPAIR, un program avansat cu actiune anti-imbatranire si fermitate, bazat pe expertiza clinica si o cunoastere in profunzime a puterii naturii. Noua gama de produse SKIN REPAIR contine asocieri de ingrediente de ultima generatie in cosmetologie, ajutand la restabilirea elasticitatii pielii si la reducerea ridurilor profunde.

Descriere:

Bogat în peptide şi aminoacizi, Caviarul stimulează sinteza de colagen din piele, netezind ridurile. Ceramidele activează regenerarea pielii, menţinând-o hidratată şi elastică pe durata întregii zile. LIFINTENSE, un ingredient inovator de origine naturală, conferă fermitate imediată și de lungă durată, ajutând la diminuarea ridurilor si liniilor de expresie. Bucură-te de o piele cu aspect întinerit cu un singur gest!

Rezultate spectaculoase:

- Imediat pielea se simte catifelată și netedă
- În doar 5 zile, pielea devine vizibil mai fermă și radiantă
- După 4 săptămâni, ridurile sunt vizibil diminuate
(Evaluare clinică; 20 femei cu vârsta 46-54 ani; aplicare de două ori pe zi)

Folosire:

Serumul conferă rezultate atât singur, cât și folosit în combinație cu Crema de Zi sau Noapte SKIN REPAIR. Aplică pe față și gât pe pielea curată, masând delicat. Evită contactul cu ochii. Atunci când este folosit împreună cu crema de zi sau de noapte, aplică serumul înainte, lăsându-l să se absoarbă, pentru a beneficia de rezultate maxime.

Prezentare:

50 ml

  • Greutate 50 ml