Producatori

ANPC

Newsletter

Cozi de Cirese Extract 60cps Herbagetica Vizualizare la dimensiune maxima

Cozi de Cirese Extract 60cps Herbagetica

Anticelulitic, diuretic, depurativ, intervine în metabolismul grăsimilor, blocând într-o anumită măsură formarea de țesut adipos în exces, antiinflamator renal si urinar.

 

Pret final (suntem neplatitori de TVA).

Mai multe detalii

29,00 lei

Customers who bought this product also bought:


Acţiuni: 

anticelulitic, diuretic, antiinflamator renal si urinar, elimina excesul de uree din organism, elimina/reduce edemele (anti-edematos), catalizeaza eliminarea nitritilor si nitratilor din organism, scade nivelul tigliceridelor, scade nivelul colesterolului negativ (LDL), hipotensor usor.

 

 

Indicaţii (în baza studiilor științifice recunoscute internațional):

Plantele din compozitia acestui produs se utilizează ca adjuvant în:

 • celulita
 • retentia de apa in tesuturi
 • microlitiaza renală, prevenirea litiazei renale
 • cistitele și infecțiile renale recidivante
 • valori ridicate ale ureei și creatininei din sange
 • ischemia cardiaca, prevenirea infarctului
 • hipertensiune arteriala
 • artrita reumatoida
 • alergie, astm alergic

 

Extractul uscat este, la ora actuală, cea mai puternică formă de administrare a unei plante medicinale.

Ce este extractul uscat? Este pulberea fină, obținută din extractele alcoolice (sau, mai rar, apoase), printr-un proces numit: atomizare. Această pulbere, care este un produs complet natural, nu mai conține practic deloc apă sau alcool, nici celuloză și este asimilată aproape instantaneu de organism. Extractul uscat este de peste zece ori mai bogat în principii active și mai puternic, din punctul de vedere al proprietăților farmacodinamice, decât simpla pulbere de plantă. In cazul cozilor de cirese, extractul sau este unul din cele mai bune anticelulitice, diuretice si depurative cunoscute.

 

EXTRACTUL DE COZI DE CIRESE ŞI CELULITA

Celulita este o acumulare de țesut adipos, țesut adipos care ulterior se inflamează căpătând acel aspect foarte putin placut de “coajă de portocală”, eventual cu denivelări extrem de inestetice. Inflamația acestui țesut se datorează retenției de lichide, circulației limfatice încetinite, precum și circulației sanguine deficitare. Se estimează că 95% dintre femei și peste 30% dintre bărbații occidentali se confruntă cu celulita, care – dincolo de considerațiile de ordin estetic – este un factor favorizant pentru probleme de sănătate mult mai grave, cum ar fi diabetul sau bolile de inimă.

Din toate datele existente, simpla intervenție locală, cu diferite creme, este total insuficientă, această afecțiune pentru a fi eliminată necesitând o acţiune la nivelul întregului corp. Or exact aceasta face extractul de cozi de cireș, care acționează pe trei căi simultan:

 • Stimulează rinichii să elimine excesul de apă din organism, ajutând la reducerea țesutului adipos.
 • Reduce inflamația, două categorii de principii active din componența sa (flavonoidele și antocianii) având efecte antiinflamatoare puternice.
 • Intervine în metabolismul grăsimilor, blocând într-o anumită măsură formarea de țesut adipos în exces. 

 

Cura cu cozi de cireșe durează 1 lună, timp în care se administrează 1-1,5 grame de extract pe zi, în reprize, pe stomacul gol. Pe tot timpul acestei cure se vor bea minimum 2 litri de apă de izvor (ne-carbogazeificată) pe zi, pentru a preveni deshidratarea. Între două cure cu extract de cozi de cireșe se face o pauză de măcar 10 zile. Pentru a obține rezultate vizibile într-un timp scurt, această cură va fi însoțită de gimnastică pentru picioare și abdomen, precum și de masaj energic al zonelor afectate, făcut cu sau fără cremă.

 

Compozitie:

 • Pulbere din cozi de Cirese (Prunus cerasus/Prunus avium) – 200 mg
 • Cozi de Cirese (Prunus cerasus/Prunus avium) extract 10:1 – 200 mg


Capsula tare de gelatina.

 

Administrare: 

De regulă, se iau câte 1-2 capsule de 3 ori pe zi. 

Precautii: 

Se va administra cu prudenta femeilor insarcinate si care alapteaza.


Contraindicatii: 

Nu se cunosc.

 • Greutate 80 cps