Producatori

ANPC

Newsletter

Ginkgo Biloba 80mg 30cpr Helcor Vizualizare la dimensiune maxima

Ginkgo Biloba 80mg 30cpr Helcor

Îmbunătăţeşte circulaţia periferică şi cerebrală, stimulează producerea neurotransmiţătorilor, ameliorează fragilitatea vasculară.


Pret final (suntem neplatitori de TVA).

Mai multe detalii

20,00 lei


Compoziţie:

Ginkgo biloba Ginkgo biloba (extract standardizat la 24 % flavonoglicozide si 6% ginkgolide, bilobalide) 80 mg, magneziu 250 mg si excipienti.


Acţiune:

  • sustine circulatia periferica si cerebrala
  • sustine memoria si capacitatea de concentrare
  • amelioreaza fragilitatea vasculara

 

Magneziul contribuie la:

  • mentinerea sanatatii psihice
  • functionarea normala a sistemului nervos

 

Indicaţii:

Este indicat în circulaţie periferică deficitară la nivelul membrelor sau de tip hemoroidal, fragilitate vasculară, perioade de convalescenţă de după un accident vascular, ca adjuvant la medicaţia de bază.

 

Comprimatele de Ginkgo Biloba cu magneziu sunt fabricate in unitatea de productie a AC HELCOR, dotata cu toate spatiile, fluxul camerelor, peretii si instalatiile de ventilatie speciale necesare, in care am adaptat ISO ca un sistem standard integrat si in care aplicam standardele sistemului de buna practica de fabricatie a medicamentelor GMP (Good Manufacturing Practice) si la productia vitaminelor si suplimentelor alimentare BioSunLine. ISO reprezinta precizia, in timp ce GMP reprezinta conformitatea.

 

Pe cutie vei gasi sigla GMP (Good Manufacturing Practice). Iti recomandam sa fii atent, de fiecare data, la acest detaliu pentru a avea garantia de productie si distributie de calitate a suplimentelor alimentare pe care le achizitionezi.

 

 

 

sigle calitate


 

Mod de administrare:

1-2 comprimate pe zi sau conform recomandarii personalului de specialitate.

Precauţii:

Produsul nu este recomandat copiilor şi femeilor însărcinate datorită unei insuficiente testări pentru astfel de categorii. Persoanele care utilizează medicaţie anticoagulantă trebuie să ceară avizul medicului înainte de folosirea acestui produs.

 

  • Greutate 30 cpr