Producatori

ANPC

Newsletter

Ceai Verde 30cpr Helcor Vizualizare la dimensiune maxima

Ceai Verde 30cpr Helcor

Scade colesterolul şi trigliceridele, este un bun diuretic, antiadipos, detoxifiant, ideal în curele de slăbire. Impiedică formarea tumorilor, iar polifenolii reduc zahărul din sânge.


Pret final (suntem neplatitori de TVA).

Mai multe detalii

13,00 lei

Compoziţie:

O tabletă conţine 500mg Ceai verde (Camellia sinensis), extract standardizat polifenoli, epigalocatehingalat (EGCG).


Acţiune:

Extractul standardizat din frunze de ceai verde conţine 40% polifenoli, bioflavonoide cu acţiune antioxidantă, de anihilare a radicalilor liberi şi de regenerare.

Scade nivelul angiotensinei II responsabilă cu creşterea tensiunii arteriale, scade colesterolul şi trigliceridele, este un bun diuretic, antiadipos, detoxifiant, ideal în curele de slăbire.

Taninul din compoziţia sa împiedică formarea tumorilor, iar polifenolii reduc zahărul din sânge. Întăreşte sistemul imunitar, capilarele.

 

Indicaţii:

Protejarea organismului faţă de atacul radicalilor liberi, prevenirea ridării premature datorată expunerii prelungite la radiaţii solare sau UV. Prevenirea afecţiunilor cardiovasculare, reducerea tensiunii arteriale. Datorită conţinutului de fluorină ajută la întărirea smalţului dinţilor. Prin efectul detoxifiant şi laxativ, este benefic în constipaţia cronică.

Mod de administrare:

Adulţi 1 tabletă pe zi

 

Precauţii:

Produsul nu este recomandat copiilor şi femeilor însărcinate, datorită unei testări insuficiente pentru astfel de categorii. Produsul nu este un substituent pentru măsuri de protecţie externă a pielii: creme ecran UV şi îmbrăcăminte adecvată.
A nu se depăşi doza zilnică recomandată.
Acest produs nu înlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat.


Condiţii de păstrare:

A se păstra la 15-25° C, în ambalajul original.

  • Greutate 30 cpr