Producatori

ANPC

Newsletter

Balsam dupa Depilare 200 ml Cosmetic Plant Vizualizare la dimensiune maxima

Balsam dupa Depilare 200 ml Cosmetic Plant

Inovaţia acestuia constă în folosirea extractului din Fibraurea Recisa cu efect de reducere a densităţii firelor de păr şi de încetinire a creşterii acestora.


Pret final (suntem neplatitori de TVA)

Mai multe detalii

14,50 lei

7 alte produse din aceeasi categorie:


Descriere: 

Balsamul conţine extract de muşeţel cu efecte calmante şi de prevenire a iritaţiilor. Inovaţia acestuia constă în folosirea extractului din Fibraurea Recisa cu efect de reducere a densităţii firelor de păr şi de încetinire a creşterii acestora. Extractul este înglobat în microsfere de nailon care se “agaţă” de firele de păr şi migrează înspre folicul, unde intervin în mitoza keratocitelor şi reduc funcţia de diviziune celulară a acestora. 


Actiune: 

Testul in vivo efectuat de producătorul francez al extractului pe 25 de subiecţi de sex feminin, a arătat că o cremă cu 3% substanţă activă, aplicată de 2 ori pe zi timp de 2 luni, dă urmatoarele rezultate:

  • O scădere a densităţii părului cu 48 %;
  • O scădere a vitezei de creştere a părului nedorit cu 36 %; 73 % dintre participantele la test raportând efectul;
  • O scădere a frecvenţei depilărilor cu 60%.

 


Ingrediente: 

Aqua, Paraffinum liquidum, C13-14 Isoparaffin, Laureth-7, Polyacrylamide, Glycerin, Caprylic/Capric trygliceride, Propylene glycol, Isopropyl miristate, Alcohol denat., Tribehenin, Sorbitan laurate, Nylon-12, Palmatine, Chamomilla Recutita extract, Parfum, menthol, Lactic acid, Disodium EDTA, Sodium benzoate, Methylparaben, BHA.


Prezentare:

200 ml


Producator:

Cosmetic Plant

  • Greutate 200 ml